To individer.

Vi er forskjellig, du og jeg. Men sammen er vi så like.
Han var den som var flink på skolen, jobber og tjener penger, han forsørger seg selv, han hjelper meg og er der. Han er ikke så romantisk som meg, men han kommer alltid med noen glimt av og til. Han elsker ting, han elsker meg. Han tar vare på meg akkurat som jeg vil. Han er den rolige. Uten masse rar fortid. Han har tatt livet med ro, han har ingen drama fra før vi ble sammen. Det føltes så godt. At jeg er alt hans første. Ja ihvertfall noe av det første.
Jeg. Jeg hadde akkurat stå karakterer i de fleste fag, har slitt mye gjennom hele skolegangen min fra 7kl og oppover til min ferdige utdannelse. Jeg har fag brev. Jeg har det som trengs for å ut i jobb livet. Men jeg har ingen jobb. I forhold til han har jeg hatt så mye drama i livet mitt. Jeg er sliten av det. Jeg er den romantiske, å overaske og hele tiden gi. Det er meg. Nå har jeg slått meg til ro. Nå er vi to. To sammen om alt som gjøres og avgjørelser. Vi er to ulike individer, men sammen er vi like du og jeg.

-Julia♡

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

WeightlossJulia

WeightlossJulia

21, Porsgrunn

Fra Porsgrunn, bosatt i Arendal med samboeren min A. Les om mine drømmer som går i oppfyllelse, trening og kosthold. Og min vanlige hverdag fylt med meninger og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits