Uken som var og er!

Tenkte kanskje starte med denne ukes greiene som jeg ser flere gjør. Da har jeg jo en oppdatering til dere hver uke.
Og dere får med dere hva som skjer hos oss.

UKENS OPPTUR: Det må være at vi i september flytter inn i en splitter ny leilighet, for vi fikk nemlig den vi ville ha! "lykkelig"

UKENS NEDTUR: Kan egentlig ikke kalle dette en skikkelig nedtur, men vi bor nå fortiden hos svigers til vi flytter i ny leilighet i september. 

UKENS MAT: BACON. Min kjære samboer har fått meg hekta, jeg vil ha det hele tiden. Og vi fikk jo tross alt en hel bærepose av svigers når de var i Sverige.

UKENS FILM/SERIE: The O.C. Fantastisk serie, med masse drama. Elsker drama serier, og det er jo ganske deilig at det er 4 sesonger på denne. Da har jeg mye å kose meg med mens A er på overtid på jobb.

UKENS TRENING: Det har egentlig ikke vært så mye trening i det siste men i dag fikk jeg gått lysløypa her på Rykene, og det vil jeg gjøre de 3 ukene vi skal bo her, da får jeg trent, selvom jeg ikke kommer meg på trenings studio. Og løypa ligger jo og rett bak her vi bor, så er ikke noe lang vei heller. Her står det bare på viljen.


-Julia<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

WeightlossJulia

WeightlossJulia

21, Porsgrunn

Fra Porsgrunn, bosatt i Arendal med samboeren min A. Les om mine drømmer som går i oppfyllelse, trening og kosthold. Og min vanlige hverdag fylt med meninger og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits