Morgendagen

Jeg kjenner det knyter seg i magen, jeg kjenner tårene presser på.
Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei hjem til Porsgrunn for å besøke familien føre jul. Men denne gangen skal jeg også besøke en mann som har vært en ganske stor del av livet mitt. Og jeg kjenner det nå som jeg sitter å tenker at jeg gleder meg så utrolig mye, jeg kjenner sommerfuglene i magen starter. Denne mannen har alltid vært en del av meg og jeg savner han hver eneste dag. Han var beste kameraten til min pappa. Så det vil si at jeg har ikke sett denne mannen siden begravelsen til pappa for snart 7 år siden. Det er helt sykt å tenke på at det har gått så fort, men det har skjedd så mye i mitt liv at jeg har aldri kommet så langt for å besøke han.  Så nå gleder jeg meg kjempe mye.
Jeg gleder meg også ekstremt mye til å møte min herlige tante unge igjen. Savnet er jo så ekstremt stort når man snakker med de hver dag og ikke får være med de. Men nå kjenner jeg at jeg gleder meg til å stå opp med han i morgen tidlig å bare kose oss føre masse familie besøk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

WeightlossJulia

WeightlossJulia

22, Porsgrunn

Fra Porsgrunn, bosatt i Arendal med samboeren min A. Les om mine drømmer som går i oppfyllelse, trening og kosthold. Og min vanlige hverdag fylt med meninger og inspirasjon.

Kategorier

Arkiv

hits